Reblogged from Biosystems Technology BST | BST Videos:
1. (Q22 of 500) ආහාරයක ජල සක්රියතාවය පිළිබඳ ප්රකාශ කිහිපයක් පහත දක්වා ඇත. https://youtu.be/fFaDx9NT8o0
2. (Q24 of 500) ආහාර සුබ්රීකරණය පිළිබද වැරදි ප්රකාශය වන්නේ, https://youtu.be/7Zx6bDuApJM
3. (Q51 of 500) ඉස්සන් කකුළුවන් ආහාරයට ගැනීම නිසා අසාත්මිකතාව ඇති වීමට බලපාන රසායනික ද්රව්යය වන්නේ කුමක් ද? https://youtu.be/3FINM2p8E0c
4. (Q65 of 500) ද්රවමය ආහාර වියළීම සඳහා භාවිතා කල හැකි වියළනයක් වනුයේ, https://youtu.be/yrgDV8h9S1g
5. (Q66 of 500) ආහාර සැකසීමේ නව ප්රවණතා යටතේ අහාර සරු කිරීම බහුලව සිදුවන ක්රියාකාරකමකි.
Read more… 44 more words
Unsubscribe to no longer receive posts from ජෛව පද්ධති තාක්ෂණවේදය. Change your email settings at Manage Subscriptions.
Trouble clicking? Copy and paste this URL into your browser: https://biosystemtechnology.wordpress.com/2021/09/09/mcq-of-quality-food-industry-%e0%b6%9c%e0%b7%94%e0%b6%ab%e0%b7%8f%e0%b6%ad%e0%b7%8a%e0%b6%b8%e0%b6%9a-%e0%b6%86%e0%b7%84%e0%b7%8f%e0%b6%bb-%e0%b6%b1%e0%b7%92%e0%b7%82%e0%b7%8a%e0%b6%b4%e0%b7%8f/
...
No comments:
Post a Comment