Reblogged from Biosystems Technology BST | BST Videos:

1. (Q22 of 500) ආහාරයක ජල සක්‍රියතාවය පිළිබඳ ප්‍රකාශ කිහිපයක් පහත දක්වා ඇත. https://youtu.be/fFaDx9NT8o0

2. (Q24 of 500) ආහාර සුබ්‍රීකරණය පිළිබද වැරදි ප්‍රකාශය වන්නේ, https://youtu.be/7Zx6bDuApJM

3. (Q51 of 500) ඉස්සන් කකුළුවන් ආහාරයට ගැනීම නිසා අසාත්මිකතාව ඇති වීමට බලපාන රසායනික ද්‍රව්‍යය වන්නේ කුමක් ද? https://youtu.be/3FINM2p8E0c

4. (Q65 of 500) ද්‍රවමය ආහාර වියළීම සඳහා භාවිතා කල හැකි වියළනයක් වනුයේ, https://youtu.be/yrgDV8h9S1g

5. (Q66 of 500) ආහාර සැකසීමේ නව ප්‍රවණතා යටතේ අහාර සරු කිරීම බහුලව සිදුවන ක්‍රියාකාරකමකි.

Read more… 44 more words


This free site is ad-supported. Learn more